Stronghold Crusader Europa és Winter Mod

Sziasztok!

Mivel mindjárt itt a Karácsony, és most már lassacskán jönnek a húzós mínuszok is, itt az idő, hogy a Crusader is fehér köpönyeget öltsön! Így, hát elhoztam nektek egy Winter Mod-ot, és egy Europe modot!

A Winter mod, egy téli (vagy, akár nevezhetjük: "mini-Európa") mod, amiben lényegében csak arról van szó, hogy bekerült a hó, és kikerült a homok. Így néz ki:


Az Európa mod egy kicsit komplexebb dolog.
   Ám mindenek előtt leszögezném, hogy ez nem a torrent oldalakon megtalálható Stronghold Europa - mivel abban nincs hó és az épületek textúrái a sima Stronghold-ból lettek bemásdolva! 

Szóval, a fehér köpönyeg mellett, ebben a modban autentikus textúrát kaptak a templom, katedrális, kápolna, házak, kocsma, és még számtalan épület! A mod tökéletesen működik az összes verzióval, a sima 1.1-es től kezdve a GoG-osig!


LETÖLTÉSEK


Telepítés:
Egyszerű! Mindkét modnál csak be kell másolni a fájlokat a főkönyvtárba, és felülírni az ott lévőket! Jobb klikk a Stronghold Crusader ikonján, majd "Tartalmazó mappa megnyitása", és az intézőben megnyitja a játék főkönyvtárát. Oda kell másolni!

FIGYELEM!
Hogy később könnyedén vissza tudd állítani az eredeti kinézetet, készíts biztonsági másolatot a "binks", "fx", "gfx", és "gm" mappákról! Nem kötelező, de nem árthat!

Egyéb extráK:
Mindemellett, külön letölthető még, néhány igen király map, illetve egy zene pakk, hogy autentikusabb legyen a játék!

JÓ SZÓRAKOZÁST!

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket, és Sikerekben Gazdag, Boldog Új Évet Kívánok, Nektek, és Szeretteiteknek! :)


Sziasztok! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése