Stronghold 2 magyar szinkron


Letöltés: Drive-ról     Mediafire     Data     4shared 

 

Ez egy saját szerkesztésű szinkronos magyarítás a Stronghold 2 játékhoz. Még anno, unaloműzésből kezdtem el készítgetni, mivel szeretek a hangfájlokkal, és audioszerkesztőkkel pepecselni, de persze az sem volt utolsó ok, hogy magyar szinkronosan is játszhassam a játékot. :)
A szinkronfájlokat nem én rögzítettem, csupán csak átszerkesztettem azokat - legfőképp a SC hanganyagát felhasználva, de több, különböző, magyar szinkronos játékból is merítettem, hogy a magyarítás minél teljesebb legyen. A fordítás, azonban még így is csak, kb. 75-80%-os, mivel nem tartalmazza sem a kampányok, sem a tutorial szinkronját!

Ami ebben a magyarításban szerepel:


- Katonai egységek: buzogányos, dárdás, harcos szerzetes, íjász, íjpuskás, lándzsás, létrás, lovag, mérnök, páncélos, szerzetes, szigonyos paraszt; arab orgyilkos, baltadobáló, berzerker, csónakos, felderítő lovas, lovas íjász, tolvaj, törvényenkívüli egységek visszajelzései.

- Parasztok megjegyzései, vágyai; pillanatnyi gondolatai uralkodásodról ("Jó reggelt, uram!", "Alacsonyabb adókat követelünk!", "Maga a legkegyetlenebb uraság...!", "Istenem, egyszerűen imádom ezt a kastélyt!", stb.).

- Üzenetek az írnoktól: tanácsok és figyelmeztetések (megtámadtak, járvány terjeng, információk népszerűségedről, stb.).

- Parasztok igényei: sok/kevés az étel; sok/kevés az adó; nyersanyag hiányzik (kő, fa, stb.).

- A Dzsin hangja (tájékoztató kísértet).

- Trónok Harca (Kings Maker) játékmód szereplőinek hangjai.

- Multihoz inzultálások, sértegetések.
    
Jó szórakozást! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése