Crusader-t, vagy csalunk!


Sziasztok!
Mostanában ritkán járok errefelé, de azért nem szeretném sokáig hanyagolni az oldalt. Ezért arra gondoltam, hogy egy kicsit felpörgessem a blogot, egy rovatot indítok, amely "Like: Stronghold" név alatt fut majd.
A rovatban, a Stronghold és Stronghold Crusader játékokhoz hasonló grafikájú, hangulatú, felépítésű, témájú; valós idejű stratégiai játékokról írok pár szót. A netes, vagy más platformokra írt, hasonló játékokat mellőzöm; szigorúan a PC-sekre koncentrálok. Szót ejtek a játékmenetről, a közös vonásokról, és különbségekről is - ez utóbbiban, azt hiszem, nem lesz hiány.. A sorozatot 10 részesre tervezem - persze, ez a későbbiekben még kibővülhet pár epizóddal...
A rovat legelső részében (természetesen) az Age of Empires 2. részéről írok, minthogy sokan ezt a játékot tartják a Stronghold Crusader legnagyobb 'riválisának' - emellett pedig jól ismerem, így erről tudok a leginkább beszélni. :)

Mindemellett, pedig az oldalt, szépen-lassan feltöltöm, mindenféle infókkal, extrákkal, a Stronghold szériával kapcsolatban, amiket a fejléc alatti lenyíló menüben találhattok. Nem túl nagy szám, de legalább ennyivel is több lesz.

Lényegében, csak ennyit akartam. :)
Ha lesz valami új infó, újra jelentkezem - hogy készíthessek még egy minősíthetetlen, idióta képet! :D

Addig is: sziasztok! :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése